19931994 Kızlar bebeğe dair ihtiyaç listesini hazırlıyorum tavsiyelerinizi ve neler olmalı neler neler alınmalı yazarsanız bende listeme ekleyeyim 🌸
ravzae 19931994 Bebek listesi Bebek Givim Hastane çıkışı Zıbın set Alt üst takım Body kisa/uzun kol Eldiven Şapka Çorap Ağız mendili Alt degistirme Bebek bezi Alt açma minderi Alt açma bakım çantası Temizleme pamuğu Islak mendil Pisik kremi Pudra Beslenme Biberon Emzik Mama önlügü Meyve emzigi Mama termosu Cam rende Mama sandalvesi Mama kaşığı Mama tabağı Banyo ve Baku Banyo küveti Küvet filesi Kova Masrapa Banyo süngeri Havlu bornoz seti Şampuan Bebek sabunu Firça tarak Kulak çöpü Bebek yağı Bebek losyonu Bebek kolonyası Tırnak makas Ates ölçer Burun aspiratöri Temizlik Bebek deterjanı Bebek yumuşatıcı Leke çıkarıcı Biberon&emzik temizleyici Camasur yikama filesi Biberon temizleme fırçası Anne ihtiyaç listesi Lohusa Takımı Pijama takımı Emzirme sütyeni Terlik Göğüs ucu kremi Göğüs kalkanı Göğüs pedi Süt sağma makinası
ravzae 19931994 rica ederim ikinci gebeliğim olmasına rağmen hepsi gerekli olan şeyler kendinize göre eksiltip çoğaltıp tamamlayabilirsiniz bunu not kısmınıza kaydedin aldığınıza tik atarak ilerleyin çok eğlenceli oluyor ben öyle yapıyorum 🥹🥹🥹