Cig-demir 5 gün oluyor sezeryan ile doğum yaptım , oturup kalkerken zorlanıyorum dikişlerim sızlıyor hareket ederken normal mi acaba
masal_94 Cig-demir benimde 8 gün oldu sağ tarafım yanıyor oturup kalkarken ayakta çok durdugumda bıçak saplanır gibi yanma var. Dün kontrolüm vardı doktorum normal ameliyat oldun sonuçta dedi . Zamanla geçeceğini söyledi
Kgndus Cig-demir çok normal 1 hafta 10 güne ancak rahat rahat oturup kalkmaya başlarsınız kişiden kişiye değişiyormuş ama 8 9 aya kadar da uyuşukluk hissi oluyor o bölgede
Gmz5560 Cig-demir çok taze canım 1 hafta 10 güne yavaş yavaş etkisini yitiriyor ağrıların ama yine arar ara batma yanma oluyor bende devam ediyor bazen 5 ay oldu sezaryen olalı
Gozdecaner masal_94 iç dikişlerin düğüm bağlam yerleri oluyor kaynarken yanma batma donememe çok normal bir ay içinde geçer 🌹
Safiye1234 Kgndus benim 7 yıl oldu ilk sezeryanim hala o bölge uyuşuk cimciriyorum sonradan açıyor tam acımıyor
Kgndus Safiye1234 oyy senin çok olmuş bacı ben 8 aylıkken falan geçti ikinciyi doğuracam o ağrıları düşünmekten uyuyamıyorum 😂
Safiye1234 Kgndus benim de ikinci 62 gün kaldı ama hala uyuşuk benim tabi sadece 2 parmak kalınlığındaki yer önceden karnımı komple hisstmiyordum
Safiye1234 Kgndus ilkinde rabbim sabrını verdi bundada verir yaradan büyük ne diyelim başa gelen cekilecek
Kgndus Safiye1234 Ahh benimde son 53 🤭 garip işte kişiden kişiye değişiyormuş başta çok tuhaf geliyordu his olmayınca sonra alıştım derken bi anda kayboldu gerçi şeyde olabilir ben 2. Yi o aralar hamile kaldım belki o travma ile hatırlamıyor olabilirim 😂😂