2prensessannesi Merhabalar şuan 35+3 teyim. Su azlığından dolayı vaktimiz kısıtlı ama doktorum normal için uğraşıyor bende istiyorum 36 37 de olup kendi sancısıyla doğum yapan var mı
Asyaoguz 2prensessannesi Benim ilk hamilelik de 35 de kalp ritminde sorun çıktı 1 hafta yatirdilar 37 haftada suyum azalmıştı iki gün boyunca suni sancı verdiler. Alttanda hormon veriyorlar. Büyük ihtimalle sözünde öyle olur.
beyza81-92 2prensessannesi benim de aynı sorunum var , suyum az baya şekerim var havuc suyu tüketemiyorum deveci armutu dediler suyu arttırıyormuş sen tüketebilirsin belki
Meltemmms Üstte kalsın ben de merak ediyorum 36+3üm bebek doğum kanalında ve nst de sancım çıkmıştı 4 gün önce. Bekliyorum ben de
Ankara-58 Meltemmms canım bebek doğum kanalında olduğunu doktorun mu dedi sende peki nasıl değişiklik oldu anladin
2prensessannesi Meltemmms benim suyum az bakalım doktor kendi sancımı 10 gün daha bekleyecek 🥲 ssvd olacagı için süni de veremiyor 10 güne olmazsa sezaryen
Meltemmms Ankara-58 doktor söyledi ama ben hissetmiştim zaten. Başını hareket ettirdikçe resmen şeyim acıyordu sanki vajinada gibi hissediyordum başını. Cidden kanaldaymış. 🥲 hareketleri çok çok can acıtıyor artık ve bu arada nefesim rahatladı
Ankara-58 Meltemmms o zaman benim ki daha inmemiş baş aşağı dedi ama vajinada hissetmiyorum öyle agri
OznurSlmz1 Meltemmms Bebek kıpırdarken böyle sanki vajinaya iğne batar gibi bi sızı olup geçiyor mu arada böyle ittiriyor gibi öyle bişey mi ?
cevahir_1 Meltemmms bende vajinamda öyle ağrı hissediyorum bir şey batıyor gibi ağrı bazen çok siddeetli çok canımı yakiyor doğum ne zaman başlar acaba tedirginim
Ssgunes Ankara-58 ben hissetmemiştim aşağıda olduğunu. Simge duman var instada onun kanala giriş hareketleri var bakıp uygulayabilirsiniz. Zamanı gelince . Birkaç gün o hareketleri yapıp doğurdum.
2prensessannesi Samiree aynısını dedi doktorum ve ebem yapiyorum ama bi değişiklik yok ilk kızımda da suyum yoktı hiç
Meltemmms OznurSlmz1 baya ani bi sızı oluyor zıplatıyor beni bazen🤣 artık ben de şaşırdım kasılma mı sancı mı bebek hareketi mi.. nst de mesela bebek hareket edince kasılınca sancı 120 lere çıkıyor. Nst cihazı bile anlamıyor yani sancı mı bebek mi🤣
2prensessannesi Asyaoguz ssvd olacagı için müdahale yasak ya kendi sancım gelecek doguracagım yada sezaryen malesef:( inşallah kendi sancım gelir yalancı kasılmalarm adet sancım var egzersizlere başladım
2prensessannesi kahvesever__ yaa çok güzel inşallah benimde öyle olur çünkü 37den sonra çok bekleme şansımız olmayacak
Sinemarya58 2prensessannesi 36 haftamda suyumun gelmesi ile doğumum başlamıştı kendi sancımla doğum yaptım bu arada ama ben öyle aman aman sancıda hissetmemiştim kızımda
2prensessannesi Sinemarya58 ay inşallah benimde öyle olur doktorumla ümidimiz o yönde ssvd olacagı için suni veremiyor kendi sancımı başlatacak önerilerde bulundu. Bebek kaç kilo dogdu