mina-1723 Kızlar yaa 8. Haftadayım birsey yemege korkuyorum agzım çamur gibi oluyor saatlerce gecmiyor midem sürekli bulanma halinde ama kusma yok. Tavsiyeniz varmı?
Nazd1 mina-1723 bende senin gibi 8+3 teyim ve iki gündür senin gibi sorunlarım var burda bi arkadaş bi ilaçtan bahsetti ama tabi doktpra danışmak gerek genede doktorda onu öneriyormuş genelde
Miracc06 mina-1723 Nazd1 Bende 8+4 oldum ne dediyseniz hepsi bendede var kızlar tükendim artık 😔😔 20 gündür var hemdee
34377824 mina-1723 kıyamam ya o kadar kötü ki ben şuan 25. Haftamdayım çok şükür geçti ama 5. Ayıma kadar öahvoldum diyebilirim baya kilo verdim. Çok iyi anlıyorum sizi kişiden kişiye değişir tabiki ama bana ilaç fayda etmemişti sürekli serumdaydım 🥹🥺 rabbim kokaylık versin
mina-1723 Nazd1 perşembe gitcem doktora sorcam baaklım. Kafamı kaldıramıyorum yürümek istemiyorum sürekli dalgalanıyorum agzım desen çamur. 😔
Betul-10 Nazd1 bana doktorum prilam vermişti ama tabiki yine de kendi doktorunuza danışıp ona göre ilaç almak daha doğru olur
Nazd1 mina-1723 çok iyi anlıyorum seni çalışıyorum ben eve geldiğimden beri ağlıyorum bulantı ama kusamamak açıö yemek yiyemiyorum zor Allah yardımcın olsun 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nazd1 Miracc06 çok zor bi durum sabah akşam ağlama modundayım diyorum daha bu kadarken böyle olduysam bi kaç aya ne yaparım diye bunalıma girmek üzereyim 🤦🏼♀️
Betul-10 Nazd1 benim de psikolojik durumum aynıydı çok zorlandım ama geçecek Allahın izniyle,yaşarken bu durumun geçeceğine inanmak çok zor biliyorum ama inanın ki tadını çıkaracağınız zamanlar da olacak