Hilallth Merhabalar 2 kez test yaptım biri normal birisi de erken gebelik testi ikinci çizgileri silik çıktı hastaneye de gittim fakat uzak olduğu için şuan sonuç almaya gidemiyorum sizce bu sonuç nedir yaşayanlar varmı 
Hilallth momofmychildren Peki sizce böyle olması normal mi yoksa acaba yeni falan da o yüzden mi çıkmıyo 2 testte de ikinci çizgi çıktı kafam çok karıştı o yüzden
Nazlican1994 Hilallth benim de başıma geldi bu durum testler silik çizgi ancak kanda çıkmamıştı. Negatif oluyor maalesef 🥹 hormonlarla alakalı bazen çift çizgi görülebiliyor gibi bişey söylemişti doktorum
Hilallth momofmychildren fotoğrafları yükleyemiyorum nedense maalesef 5 dakika arayla çıktı çizgiler 3 ay önce de ilk gebeliğimde düşük yapmıştım kendimi umutlandırmak istemiyorum ama ilk gebeliğimde de öğrendiğimde böyle silik çıkmıştı
Nerisnefes Canim soldaki 3 cizgiden kolaylikla resim yukleyip atabilirsin ama beta degerin 0.100 negatif muhtemelen sonuc
Ozgeeee37 Hilallth benim başıma da Salı günü test verdim kan 0.5 çıktı yani negatif cuma günü ise normal evde test yaptım pozitif görmüştüm sonuç 32 çıkmıştı hatta şuan ise 36 haftalığım
Hilallth Ozgeeee37 Normalde 5 üstü gebelik sayılıyor doktorum öyle demişti diğer gebeliğimde bu 100 çıkması normal galiba bugünde kasık batmalarım oluyo agrılarım falan yarın tekrardan gidip kan vermeyi düşünüyorum
Hilallth Normalde 5 üstü gebelik sayılıyor doktorum öyle demişti diğer gebeliğimde bu 100 çıkması normal galiba bugünde kaşık batmalarım oluyo agrılarım yarın tekrardan gidip kan vermeyi düşünüyorum