Zseda Kızlar renkli ultrason ne zaman çekiliyor? Ben internetten baktım 11.hafta falan yazıyor. Başka bir yazıda da 18.hafta olarak gördüm. Size sorayım dedim
Nesfur41 Zseda Haftada ikili test yapılıyor kan testi yani down sendromu trizomi 13 trizomi 18 belirteçlerine bakılıyor. Önce ultrasona giriyorsun burun kemiği ense kalınlığına bakıyor sonra kan alınıp değerler karşılaştırılıyor.. 18 ve 24 hafta arası ki doktorların en çok tercih ettiği hafta 22 21 bebekte daha güzel büyümüş olıyor o da detaylı ultrason yani organ taraması.. iç organları dış uzuvlar hepsi tek tek inceleniyor her hangi bir problem var mı diye
Zseda Nesfur41 çok teşekkür ederim detaylı bir şekilde yazmışsınız 🙏 2 hafta sonra 12 haftalık oluyorum ikili teste giricem. Fetal dna yaptir ikili yaptirma dedi doktor onda da kafam karıştı
Zseda _Tazeanne tam isimleri nedir bilmiyorum ilk gebelik olunca tam hakim değilim. 11.haftayı internette görünce heyecan yaptım biraz. Teşekkür ederim 🙏
Nesfur41 Zseda Fetal dna %99 doğru sonuç verir karar sizin tabiki yaptırabilirsiniz 🌸2 lide allah korusun problem risk çıkarsa 3 lü 4 lü uğraşmaktansa direk fetal dna önerilebilir 🌸🌸 hayırlı sonuçlar alırsınız inşallahhh
_Tazeanne Zseda renkli ultrason ayrı onu özel hastanelerde yapıyorlar ben 13.haftada baktırmıştım rica ederim 😘