Kayra25 Merhaba kızlar 33 haftadayim ve hala cinsiyeti bilmiyorum 16 da kız denildi 24 erkek denildi 30 kız denildi benim gibi bu durumu yaşayanlar
Jasminegms Kayra25 Gitmeden önce çikolata ye hareketlensin güzel ultrasonu olan bir doktora git kliniği olanlar daha iyi biliyormuş kliniğe git
Edaa01 Kayra25 ya bu nasıl oluyor gerçekten imkansız olan şeyi yapıyorlar kocaman bebek nasıl görüpte kesin birşey diyemiyorlar cok komigime gidiyor
Kayra25 Melisanur en son gittiğim özeldi kıza benzetti ama herkes büyüdüğü için iyi anlaşılmaz artık diyrlr
Kayra25 Jasminegms çikolatada denedim yine net birsey demiyorlar ilk gebeligimde erkekti hiç bu durumu yaşamadım hep erkek dediler.Acaba kizlardami hep yanılma pluyor
Kayra25 Edaa01 hiç sormayin🥲 istediğim gibi hazırlık yapamadım hep unisex aldım isimli hastane çıkışları yaptırmak istiyordm doğru düzgün ogrenemedigim için yapamadim
Edaa01 Kayra25 valla cnm cok üzüldüm bu durumuna dedigim gibi nasıl beceriyorlar bunu anlamiyorum kocaman bebek kendini beli eder cok onemli iyi doktora denk gelmemiz,😕 artık dogumda ögrenirsin cnm az kalmış zaten sağlıcakla kucağınıza alın
izobellaaa-_- Ay neredeyse imkansız gibi bebek kocaman olmuş yüzünden her yerinden anlaşılır çok şaşırtıcı değil mi ben özele gidiyorum doktor çok iyi ama cihazı aşırı eskiiiiii yine de 13 haftalık iken bildi oğlumu şimdide 2. Bebeğimi öğreneceğim mesela