momofmychildren Kızlar uygulamaya göre 6+5 günlük hamileyim geçen hafta kese göründü kalp atışı için doktorum 3 hafta sonra gel bebeğe de kalp atışına da bakarız dedi yarın da sağlık ocağına gideceğim orda duyabilir miyim
feridedmt momofmychildren bizim buradaki sağlık ocağında alet o kadar eski fi tarihinden kalma ki ben 33 haftalığım zor duyuluyor onunla duyulcağını hiç sanmam
Zelihaklc momofmychildren maalesef duyamazsınız oradaki cihazlar doktorlarınki kadar iyi değil 20. Haftalarda duymuştuk orada biz
gamzecgr momofmychildren ordakiler el doppleri olduğu için genelde duyulmuyor çok erken daha bizim 34 haftalık geçen bı bakalım dedik duyulana kadar uğraştırdı
mervemurat16 momofmychildren sağlık ocağındaki el doppleri 17.ci haftamda gitmiştim doktor duyulmayabilir profesyonel değil kullandıklarımız demişti ayrıca erkenden bakmıyorlar diye biliyorum çünkü ileri gebelikte bile zor duyuyolar zor buluyorlar bebek yerini
Medineuyanik momofmychildren malesef canım , bebek büyüyüp düzenli hareket aldığın zaman anca oradakiler duyuyor kalp atışını
Gamzeramo momofmychildren bende yarin saglk ocagnda dinlicem birde kan alincak tetanoz asisi da gecen oldum