blogmomies Merhaba arkadaşlar. 2 çeşit ana kucağı fotoğrafı atacağım buraya. Bilgi sahibi olanlar yazarsa çok sevinirim. Bu ikisinden hangisi daha mantıklı sizce? Hangisi daha dayanıklıdır ? Hangisi daha kullanışlı? Ve hangisini uzun süre kullanabiliriz?
ElifKarata blogmomies ikiside ayni isi görüyor canm yani 5.6 ay için çok paralar vermeye gerek yok bence sarı olan daha mantıklı hatta cvilde 450 tlydi bunlar
KuzeyinAnnesi10 blogmomies yok farklı marka dolaptan almıştım canım 200 tl ye kendi oğlum henüz kullanamadı ama arkadaşlarımın çocukları yeğenim kullanıyor şuanlik çok rahat oluyor.
izobellaaa-_- İkisini de kullandım aylara göre fark ediyor sarı tarzında olanı ilk aylarda kullandım gri olanı 6 ayında kullandım gerçi çok da kullanamadım hareketlendi
ElifKarata blogmomies yavrucum çok uzun süre kullanılmıyor bunlar zaten 🥰😇 sen bilirsin daha kalitelisine bakabilirsin onun görsellini sen yuklemissin zaten
Merii58 blogmomies ben e bebekten aldım 600 tlye indirime girmişti çok yumuşacık kaliteli duruyo çok beğemdim bebeğim de inşallah beğenir