Midwife10 Evet serklajlı kızçeler şafaklar kaç ne durumdasınız en çok bizim morale ihtiyacımız var ❤️🙏🏻 birbirimize destek olalım 🫡
nb- Midwife10 27+2 oldum ben yavaş yavaş ilerliyoruz bakalım :) 2 gündür biraz zor nefes alıyorum sanki içimde 25 kg var gibi ama normalmiş artık böyle şeyler şükür :)
Hnd3535 Midwife10 şafak uygulamada 42 gösteriyor ama sezeryan olacağı için tam olarak 4 hafta kaldı ♥️ aşırı ağırlaştım yürümekte zorlanıyorum. Bebeğim çok aşağıda 😭
sematurkoglu Haftada serklaj oldum 35 de açıldı bir gün sonra normal doğum yaptım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık sadece 10 gün bebek yoğun bakımda kaldı o kadar şimdi 3. Gebeliğim tekrar serklaj olucam
seymakrky Hnd3535 ayy b Pamuk ben de ışınlanmak istiyorum gerçekten yaa Allah hepimize nasip etsin 🥹 28+4 oldum şööyle 32lere gelsek hayırlısıyla göz açıp kapasak geçse hemen zaman 😅
Hnd3535 Pamuk inşallah geleceksiniz ben bu gunleri hayal gibi görüyordum inanın bana.. benim yaşadığım ağrıları kimse yaşamamıştır diyorum abartmıyorum o kadar çoktu ki..
Pamuk Hnd3535 Bende dikiş atıldıktan sonra 1 ay çok şiddetli ağrılar yaşadım.Burada soruyordum herkes agrim yok diyordu.Adalat ve endol kullandım.Dikis yukarıdan atilmis dediler.Ama şükür ki 1 aydan sonra düzeldi.
Midwife10 seymakrky Pamuk Hnd3535 ay kızlar tamamen stres ile alakalı bu durum bence ben 24 de fark edildi kısalığım 26 de acil Serklaj oldum 26-30 arası hastane yatışları sürekli ağladıma kasılma ağrı hiç geçmedi sanki ama hep 28olsam dedim 28olunca 28i gözüm görmedi 30olsam dedim 30 olunca 32 dedim 😅 her günümüze bin kez şükür ama insan o haftayı görünce de hedef hemen kayıyor
seymakrky Pamuk aynen ben de 28i bi göreyim diyordum çok şükür nasip oldu sırada 32 var inşallah onu da görmek nasip olur 😅 ama bu hafta hiç bitmedi inanılmaz bir şekilde zaman 28. haftada durdu sanki ilerlemiyor 😂
Pamuk seymakrky Ama şunu farkettim 20den sonra çabuk geçiyor gibi geldi.Ben ne ara 25+2 oldum anlamadim.
seymakrky Pamuk evet 28’e kadar çabuk geçti gerçekten ama bu haftada durdu herhalde bu haftaya gelmeyi çok beklediğimden oldu 😅 çok şükür yaa inşallah su gibi geçsin günlerimiz kavuşalım yavrularımıza 🥰
Ayya Midwife10 hic diyilse 28ten sora 2 hafta 2 hafta daha diyorsun. Ama 28e kadar ay hala 3 haftam var 5 haftam var🤦🏻♀️🙈 sag salim kavusalim bebeklerimize vaktinde gelsinler🙏🏻❤️