Ruzgr minimix Hem sigorta yaptırıp hemde bunları karşılamaması ne kadar saçma 🤦♀️ araştıracağım bende çok teşekkür ederim açıklayıcı mesajınz için
Ruzgr Tugbacircir Bana çok daha yüksek bir fiyat çıkarmıştı sizin ki çok iyiymiş içinde muayene,doğum varsa tabii..tekrardan bi görüşmeye sağlıyım o zaman
77Bebek35 Rabiul ay super olur uc senedır anadolu dogum temınatlı var agustosta hamıle kaldım martta yenılıcem mayısta dogum olucak nasıpse bu senekı fıyat kac cıkar ?
Rabiul @77Bebek35 ay canım her ay zam geliyor bide yılbaşı var şuan ki fiyatlar 12 bin civari martta yenilersen 15-16 yı bulabilir yenileme olduğu için kendi bünyesinde indirim yapabilir net bişey söyleyemem yani sen her şeye hazırlıklı ol 😂
Dygkck Ruzgr var ben yaptırdım medical park ın kendı yaptıgı Ana sigorta var. Ben 4 ay once 16 bın tl ye yaptırdım suan 56 bın oldu dıyorlar ne kadar doğru bılemem arayıp bılgı alabılırsın yaşadıgın yerde varsa canım
Ruzgr Dygkck Çok iyiye yaptırmışsınız bende fiyat aldım bu hafta zam gelmiş 69 bin olmuş maalesef daha da artcak yeni yılla beraber
Rabiul @77Bebek35 valla canım deseler bile iyi yılbaşından sonra özel hastane doğum fiyatları zaten uçacak 25-30 bile iyi kalır
dilan3535 Ruzgr ben kasım ayında sompodan 35 bin liraya yaptım zaten şuan doğum fiyatları izmirde rn düşük 18 bin
Ruzgr Sfyhtpglu Sigortalar 102 bin fiyat veriyorlar..Medical Point 69 bin fiyat verdi..Araştıranlarında bilgisine yeni yılla beraber bu fiyatlar artacakmış
Boncukk123 Ruzgr Özel bir hastaneye sormuştum gebe kalmadan önce yaptırmanız gerekiyor demişti canım malesef ben bunu cok gec öğrendim 9 haftalık gebeydim ogrendigim de yararlanamadım
Ruzgr Boncukk123 Şuanda da yapılıyor yapan sigortalar var ama fiyatları daha pahalı oluyor güncel olarak 90-100 bin arası