Serendipity16 semra2598 14. Haftadan sonra belli olmaya başladı ama normalde kapalı olduğum için kıyafetlerden belli olmuyor ancak evde dar giydiğim zaman bende hevesleniyorum bi an önce büyüsün istiyorum 😂
semra2598 Serendipity16 ben de kapaliyim biran önce büyüsün de fotoğraflar falan cekileyim hevesindeym ama herkes şikayetci bir gözüm korkmadi değil ahhaha
Melos066 semra2598 23 haftalık oldum inan bana herkes hamilemisin diyo hiç belli deil aksine zayıfım da 🤦🏻♀️
Zeynep1121 semra2598 22. Haftadan sonra tam anlamıyla belli olmaya başlıyor canım büyüyünce de keşke küçük kalsaydı dicen yarım saatte bir tuvalete gitmeye başla da 😂😂😂😂
semra2598 Zeynep1121 tuvalet konusunda şuan da aynıyım hayatımın en güzel yılları tuvalette geçiyor 😄😄🤭
Serendipity16 semra2598 ahahah bende çekilmek istiyorum tabi karın büyüdükçe hareket etmek zorlaşır bel ağrıları falan ama insan kendini öyle daha hamile gibi hisseder 😂
semra2598 Serendipity16 evet ya birde bu ilk haftalar insan çok korkuyor ben mesela duruyor mu orda mı bilmiyorum hala her zaman regl olmuş muyum diye kontrol ediyorum bazen kendime gülesim geliyor 😄😄
Serendipity16 semra2598 evet bende hep merak ediyorum bu yüzden sık sık kontrole gidiyorum valla hareketlerini falan da hissetmiyoruz ya