merv0384 19+1 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini henüz hissetmedim sadece 13. haftada kas seğrimesi gibi oldu bikaç saniye bi daha hiç hissetmedim normal mi yaa çok endişeleniyorum 😟
deletedmom351 merv0384 Genelde zaten ilk gebelikte geç hissedilir çünkü anne tam anlayamaz ne olduğunu 20. haftadan itibaren netleşir 1 hafta daha bekleyin
Selim_Alparslan merv0384 canım ilk gebelikte geç hissediliyormuş 23. Haftada net şekilde hissettim benimde 15-16. Haftalarda seğirme şeklinde oluyordu 🥰 acele etme 🙂
Sermel merv0384 benim de ilk gebeliğim ben de çok endişeliydim şimdi 33. Haftadayız durmuyor. 26. Hafta da hissettim ben canım
Ayseyucel merv0384 ben 22haftadayım ve daha yeniii yeniiii ara ara ( haftada belki 3defa) hissediyorum. 🤔 hatta bazen kımıl kımıl bazen hiiiiç tık yok 🤔 Normalmiş bu dönemlerde
sonsuzmasalim merv0384 benimde ilk gebeligim ben 17 haftalikken hissettim. Bir arkadasim ikinci gebeligi olmasina ragmen 21 haftalikken hissetti. Insandan insana degisiyor canim stress yapma 1-2 haftaya hissedersin sende insallah