Teslimenursevil Testlerin hepsi mi bozuk yoksa var mı kafayı yemek üzereyim🤦🏻♀️dün peçeteye sildikçe kahverengi lekelenmem oldu bugün hiç bir leke yok
karansmom_ Teslimenursevil görddümmmm artık kan verme zamanı geldiii bencee gerekirse her ay ver sıkıldım falan deme
Buseerdem1 Teslimenursevil çok belirsiz bi çizgi ya çok yeni ya da kuruma çizgisi kan vermelisiniz en net sonuç o
Cinarsaitinannesi Teslimenursevil kac defa paylaşmıştın hic birinde göremedim ama bu defa ilk iki resimde bir gölge gördüm bence yarın kan ver hayırlısı olsun
Teslimenursevil karansmom_ doğru diyosun aslında gidicem sabah vericem yoksa belirsizlik bitircek beni
NovaVina_ Teslimenursevil ovulasyon takibi yapmis miydiniz ? Var mi belirtileriniz ? Gervi regl ile gebelik cok benziyor ben artik belirtilere guvenmiyorum
Teslimenursevil NovaVina_ hayır yapmadım sadece bel ağrım ve mide kazıntısı bulantısı karışık bişeyler oluyor dün lekelenmelerim oldu dedim tamam adetim başlıyo ama bugün lekenin L si bile yok sadece dün oldu anlamadım