Bbuse12 Gebeligim tekme degilde sanki karnimda bisey donuyormus gibi hissediyorum karnim cekiliyormus gibi hissediyorum bebek hareketimidir 2. Gebelikde erken hisseden oluyor mu ? İlk gebeligimde 19 da hissetmeye baslamistim
Yildiz27 Bbuse12 yaa öle dıyolar benımde ıkıncı gebelık 14. Haftayım bende böle bi erken hıssetmeyı beklıyorum nedense cunku ılkde gobegım cok gec cıkmıştı bunda sımdıden gobek olustu😀
tugbadurmaz34 Bbuse12 1 saniye olmadı eşime karnıma dokun dedim bebek sağ tarafa toplanmış çok belli oluyor solum boş sağım böyle sert dokundum sanki parmağımın altında öyle hissettim inşallah doğrudur 😍😍🤲🏻 bende 15+2
Ahsksdk Bbuse12 15+4 haftalığım hissetme değilde sanki bi tarafa toplandığını hissettim dün ve bugün solumda hissediyorum dokununca sanki yoksa ben mi kendi kendime uyduruyorum kızlar shsha
tugbadurmaz34 Ahsksdk aynısı bana şimdi oldu 15+2 yatıyordum kalktım bebek sağıma toplanmış solum boş çok net belli yani dokunuyorum orada olduğunu hissettim 😍 ama tabi hareket için çok erken