Merhabalar 35. Haftama girdim ama diz üstümdeki kaslarımın ağrısından duramıyorum eğilirken hareket ettirirken bile hamlamış gibi ağrıyor siz son haftalarınız da yaşamış mıydınız acaba internette normal diyor vücut ağırlaştığı için artık yada ne iyi gelir önerileriniz var mı

Mothertea maalesef çözüm olarak da sanırım sadece dinlenmek. Yürüme koşma vs yaparak ağrınızı zorlaştırmayın diye şeyler okudum bir de sıcak duş iyi gelebilir kasları rahatlatma açısından gün içerisinde çok zorluyor pantolon giyerken bile kasılıyor hemen şaka mı bu kadarı ya diye kaldım 😅

Sevvalerdmm 27 haftalik gebeyim 3 4 gündür bende öyleyim dayak yemis gibi agriyo heryerim topalliyorum resmen

Sevvalerdmm bende öyleyim inan ama son haftam takmıyorum artık haftaya kavuşuyorum oğluma biliyorum bunların hepsi geçicek buna değer bazen çok zorlansamda karşılığı mis kokulu bir cennet meyvesi olucak inşallah hepimize hayırlı doğumlar 🥰💕

Dar şeyler giymeyin, ayakta cok durmayın, banyoda oturup sıcak su ve sabunla masaj yapın cok iyi geliyor, ayagınızı yastık gibi bir yükseklikte tutun kan dolaşımı için. Gecmezse doktorunuza danışın agrılar ve kasılmalar için genellikle magnezyum takviyesi uygulanıyor, gecmiş olsun