sevalciftci Kızlar daha 10+2 yim cinsiyet belli olunca yavaştan başlasam diyorum ama annemler kaynanam filan acele etme diyor sizce nasıl olmalı benim düşüncem ekonomi belli sonuçta alsam anca diyotim doğum için Birikim yapayım diyorum sonrasında biraz
Mervekaram22 sevalciftci cinsiyeti öğrendikten sonra yavaş yavaş başlayabilirsin. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🤲🏻
minimix sevalciftci valla 32.haftada hala bebek yarın mı doğacak acele etme diyenler çıkar sallama. İndirim gördükçe büyük ve zamlanacak unisex şeyleri almaya başla. Ben 12.haftada başlamıştım 34.haftada ancak alacaklarım yeni yeni bitti herşeyi indirimlere denk getirerek gönlüme göre aldım
KuzeyinAnnesi10 sevalciftci 13 gibi başladım ama önceden de alıyordum ben hamilelik öncesi evlenmeden önce bile aldığım vardı düşünün 😂😂😂 tam olarak 13 de başladım 23 24 lerde bitirdim .30 da yıkadım ütüledim 32 de valizi hazırladım. 34+4 deyim doğumu bekliyorum artık hersey bitti. İlk çocuk o yüzden hep kullanışlı uzun ömürlü şeyler aldım merak ettiğin şeyleri sorabilirsin
Merve1414 sevalciftci ilk çocukta banada aynısını demişlerdi hatta kayınvalidem bebek arabası almak istediğimi duyunca ona gerek yok ilk aylar ona binmiyo zaten demisti ama ben dinlemeden aldım evimde yer vardı sakladım hep saklı aldım son ay almış gibi çıkarttım meydana eşimde iyiki öyle yapmışız der birden alsaydık çok para tutardı bukadarinida alamazdik fazla para tutuyo diyip vazgecerdik bazılarından demişti 2? Çocuğunuzda cinsiyeti öğrenince başladık şimdi 3. Çocuğum 00.00 dan sonra 13 haftalık olucam yine cinsiyeti öğrenince yavaş yavaş baslicam
sevalciftci minimix son iki ay üç ay kala bitebilcek bişey değilmiş yani kolay değil bende öyle yapicam ozmn kimseyede bakmicam
sevalciftci Merve1414 bence en iyiside öyle şuan herşey pahalı zaten doğum için para biriktirmem iyi olur sonra
Merve1414 sevalciftci aynen öyle en iyisi yavaş yavas az az almak birde her aldığınız kıyafeti aldıkça yikayip utuleyin onlarida dolabında yer yoksa hurça koy minik hurç alıp sana kolaylık olur
Ceviz6550 sevalciftci cinsiyeti öğrendikten sonra başladım 15. Haftada öğrendim 18.haftada başladım bezini ıslak mendil 5 li takım 3 lu takım emzik çorap battaniye banyo havlusu aldım alacaklarım hala var ama zamana yayarak almayı düşünüyorum şuan 21 haftaligim
Burcuneris Cinsiyet öğrenince indirime giren ihtiyaçları alın ekonomi ortada 1 ay sonra 2 katı oluyor herşey