2prns_1prnssannesi 30+ 5 kontrole gittiğimde bebeğimin kilosu 1950 gramdı dr 2 hafta önde gidiyo dedi😢2 hafta sonra ya tekrar kontrol istedii inşallah sorunsuz sağ Salim kucağımıza alalım bebişlerimizi aminnn🌸♥️
Ziynetdefne16 2prns_1prnssannesi çok yok aramızda bana da haftasına uyumlu dedi doktorlar da bazen insanlara evham yaptırıyor benim doktor bugün beni Google amca gibi gerdi başım ağrıyor yazarsın da kanser çıkarır ya Google doktorum da aynen öyle yaptı sabahtan beri tribe girdim hersey rabbimden gelir dua edelim insallah bebeklerimiz sağ salim doğar kucağımıza alırız amin 🤲🏻
Furkanhifa Bende 31+1 de gittim doktor 2 kg dedi biraz geçiştirme gibi geldi. Fazla da geldi şekerim hafif yüksek çıkmıştı ondan mı acaba
Ziynetdefne16 Furkanhifa kilonuz iyi bence bende 30+4 1660 aramızda 4 gün var bence kilosu iyi bebisin olması gereken aralıkta yazılan bebek kilolarına göre buradaki 🤍
canss_96 33+6 bugün kontrolüm vardı 2 kg dedi bu haftalarda 2200 olsa iyi olurdu ama yinede sağlık bi bebek kilosuda yinede iyi problem yok dedi
Ziynetdefne16 canss_96 yine iyi tabi daha çok var doğuma fazla fazla alıyorlar artık bu haftalarda kızım 3 kilo doğmuştu gayet sağlıklıydı darısı karnımdaki bebeğe ve sizinkine insallah
GPinar Ziynetdefne16 30haftalıkken gitmiştim 1500gramdı 3 hafta sonra kontrolüm var bakalım kaç olmuş :)
Biperi Ziynetdefne16 bende 28 haftamdayım canım benimde suyum fazlaymış biraz benide takibe aldı beyaz ekmek ve şekerli şeyler tüketmiyorum birde havuç yeme meyveyide azalttım. Doktorum bir şey demedi ama ben önlem aldım kendimce 2 haftada bir kontrole gideceğim perşembe kontrolüm var bakalım dikkat ettim biraz inşallah seninde normale döner
Ziynetdefne16 Biperi bende dikkat edeceğim ben çok havuç yedim bu aralar as erdim ondan mı oldu acaba şekerli şeyler de çok yedim ☹️ bilemedim ama yemeyeceğim 10 gün sonra azalacakmi bakalım
Mehtapasel Ziynetdefne16 haftamız aynı galiba sizinle sağlıklı olsunlar da kilo bir şekilde alınır nst için gideceğim ben hayırlısı bakalım 😊
Ziynetdefne16 Mehtapasel aynen insallah sağlıklı sağ Salim doğurur kucağımıza alırız hepimiz bebisleri 🎈
Elaerol Ziynetdefne16 valla ben 31 haftalıkken 1400 gr dı gelişimi 30+4 le uyumluydu bence gayet iyi kilosu
Furkanhifa Ziynetdefne16 şeker hafif yüksek olunca korktum bı an çok teşekkür ederim sağlıkla doğsun tüm miniklerimiz inşallah 🩷