duygu26 Bebeğiniz 29 haftada kaç kiloydu karın çevresi gelişmiyor 1200 gram yüz gram anca almış ne yapmam gerekiyor ilk kızım da gelişme geriliği oldu ve erken doğum oldu 1579 gram doğdu karın çevresi nasıl gelisr ne olur akıl verin kuvez yolu çok zor daha çok küçük
Cinarsaitinannesi duygu26 ben 28 de 1300 dü bebek kilo alsın diye yumurta kaşar somon balığı yoğurt ceviz badem muz bunları sık tüketin faydasi olur bi de bol su için
cennettemel duygu26 benim de 30 da 1300 dü bizimde gerilik var sizin ilk erken dogumla dogan kiziniz kacinci haftada doğdu ve ne kadar küvezde kaldı
duygu26 cennettemel şuan kaç haftalıksınız ne kadar geriden geliyor 34+5 de 1575 gram doğdu 26 gün yattı
Cinarsaitinannesi duygu26 o zaman belki de genetiktir şuan çok geri değil zaten siz yine yemeye devam edin belki yedikleriniz sayesinde daha fazla alır
cennettemel duygu26 32 haftaligim iki tane doktora gidiyorum biri haftasiyla uyumlu 1678 gram dedi 31+0 ken diğeri 32+0 ken 1436 gram dedi 1436 gram diyen doktorum bir haftada cocuk hic kilo almamis dedi inanın bende herseyi yiyorum ama almiyo kilo hangisine inanacagimi şaşırdım doktorlarin
duygu26 cennettemel İğne falan kullanıyor musunuz herşey Allah’ın elinde ben cokniyinanladim yemekle içmekle bir yere kadar
cennettemel duygu26 hayir kullanmiyorum sadece demir hapi birde omega balik hapi kullaniyorum ama geriden geliyor anlamadim yani suan dogsa sizce 1420 gramla küvezde yaşama tutunabilirmi
duygu26 cennettemel tutunur Allah’ın izniyle gelişimi durursa alıyor durmaz inşallah bizde hafta da bir gidiyoruz çok zor oluyir ama çok güçlü onlar merak etme elinden geleni yap gerisi Allah’tan kabak çekirdeği de duydumngunde bir avuç dene ister nesguik süte karıştır şekerin yoksa bu hafta daha fazla yicem bakalım ne olucak
duygu26 cennettemel sen nerelisin acaba Eskişehir de dilek Ulusoy doktorum Kütahya galiba sizin memleket şansınız varsa bı gözkun doktorunuz ölümden bahsetmiş öyle birşey olmaz Allah’ın izniyle en fazla kuvez yolu bekliyoruz sezeryanla alıyor doktor kan sulandırıcı baslasaydi keşke her ihtimale karşı ben iki iğne gece hap kullanıyorum iğneleri düzenli vuramamfim belki de ondan gelismedi
cennettemel duygu26 doktorumu degistirdim de baska doktora gidecegim orda da geriden geliyor derse kan sulandirici baslarmi 32 haftalarda
Ayse343434 Protein ağırlıklı beslenin, mercimek yemeğini her gün yemeye özen gösterin,yemekten sonra sol tarafınıza uzanın inşallah haftasını yakalar güzel yavrunuz.