Eceliza3434 Birden bi agri saplandi idrar yapacakmisim ama gelmiyor gibi hfta sonu termal havuza gittik sanirim ordan kaptim cok sancim var yarin sabah doktora gidecegim ama alternatif yollari varmi ??
Slc Eceliza3434 termal e girmk sakıncalı degl mi🙄Allah korusun doğum bile baslaya bilir canm sıcak suya dikkat etsen daha iyi olur hemen doktora gitmeli kan vermelisin üstüne düş mutlaka
KuzeyinAnnesi10 Eceliza3434 hamilelikte sıcak su havuz termal yasak canım. Dut çayı iç bol su iç iyi gelir
Eceliza3434 Slc yok yok havuz iyi termal sapanca ve cok zarar verecek isisi yok normal keyfli bi ilik su ama sanirim mikrop kaptim :( kaplica gibi degil
Slc Eceliza3434 ay çok çekiniyorum canm enfeksiyondan daha önce zor şeyler yaşadım çünkü insallh bisy olmaz Dr git sen için rahat etsin
Birsen56 Bende 3 haftadır idrar yanması kötü k8ku yaşıyom dra gitim 1 ilaç bile vermedi bol bol su iç dedi ben daha yeni su tületmeye başlıyom çünkü çok kusma bulantım vardı halen de kusuyom ve hiçte venim öyle geçmiyo haftaya başka dra randevu aldım