Gunes99 https://imgyukle.com/i/yYM5w1 Saat şuan 20.00 2 saat önce bu testi yaptım fotoğraf açılıyor mu bilmiyorum 11 aylık oğlum var 4 gün reglm gecikti ağlıyorum şuan istiyorum aslında ama bilmiyorum ki oğlum 5 sene sonunda 2 kayip dan sonra oldu 🤍 çok duygusalim şuan oğlum meme emiyor onu sütten kesmem gerekir mi 🤍🤍🤍
gdaslik Gunes99 en iyisini doktorunuz bilir tabi ama hamilelik boyunca emzirmeye devam eden anneler var. Bence hemen sütten kesmeyin çocuğunuzu en azından doktorunuz kes diyene kadar
Hazalaskin Gunes99 teste göre gebelik var sağlıklı gebelik mi onu öğrenmekte sıra varsada eğer evet emzirmeye devam edebilirsiniz
Gunes99 gdaslik ne yapacağımı bilmiyorum elbette doktoruma soracağım oğlum geece meme içmeye alışık yanıma uzanır süt icerken uyuya kalır ona üzülüyorum şimdi 😪
Sevgi1312 Hamilesiniz nett bence sütten kesmenize gerek yok asla öyle düsünmeyin ben 7 aylık hamileyim emziriyorum
Gunes99 Sevgi1312 yaaa bebeğe hastalık yapıyor falan diyorlar haram oluyor diyorlar valla 2 saat önce öğrendim ama emzirmeye devam ediyorum
Sevgi1312 Gunes99 ben bir problem yaşamadım ayrıca her duyduguna inanma annenin sütü hangi koşulda bebeğe haram olabilir ki olur mu öyle sey sen doktorunla görüş o anlatacaktır sana merak etme
Beybitooo Gunes99 ben hastalık falan bilmiyorum ama erken doğumu tetikliyor diye biliyorum çünkü benim hamileyken 7 aylık falan sütüm gelmeye başladı doktor sakın sıkma dokunma doğumu tetikler demişti
KuzeyinAnnesi10 Gunes99 bencesi falan yok gayet hamielsiniz gözünüz aydın. Sütten kesmeye gerek yok emzirebilriisniz