Esra_Omer_21 Simay13 bende senin gibi telaş yapıyodum ve bu bir kaç defa oldu 5 gün geçtiği bile oluyordu ama inşaAllah sende de yokdur bebeğin daha çok küçük
Simay13 Esra_Omer_21 Allah’ım olmayana nasip etsin inşallahhh. İki taneme hakkıyla bakayım iyi buyuteyim. Eksiklerini alabileyim. Daha birsry istemem. Doğurmak nedir ki. Bu zamanda çocuk büyütmek Zor her açıdan hem maddi hem maneviyat.
Simay13 35ebru gidemem koydeyim. Eşim iş dönüşü alacak. Bu testlerin her hangi bir saatte yapması fark eder mi
Simay13 Hazalaskin o derece oluyor insannnn inanirimmmm😁 eşime bende dün dedim. Eğer varsa böyle birşey. Kökten çözüm bulalım dedim hatta buldum el hareketiyle gösterdim. Kökten keselim bitsin herşey dedim. O da kendinden eminnnnn. Eminimmm ben diyor olamaz gebelik dedi. Çıkarsa pozitif adını emin koyacammm
Esra_Omer_21 Simay13 ewt gerçekten öyle önemli olan doğurmak değil hakkı ile büyütebilmek Rabbim hepimize iyi anne baba olmayı onların hakkına girmeden büyütebilmeyi nasip etsin
Simay13 Hazalaskin nette okudum sabah yapılması kesin sonuç verirmiş. Günün her hangi bir saatindede yapılırmışta. Dediğim gibi işte. Sabah erkenden yapar sonucu atarim
Simay13 Hazalaskin merakımdan ölüyorum kizzz. İllede kesin sonuç istiyorum napim. 🤣🤣 Sabah 5 6 gibi uyanıyorum zaten. ne kaldiki şunun şurasinda sabaha🤣🤣🤣🤣
Abdulzade Simay13 kız varsada çıkar yani, sabah erkenden ilk idrarla yapıncada doğru olmuyor, ben sabah yaptığımda silik çıkmıştı , 1kaç saat sonra yaptığımda net çıktı yani, varsada şimdide yapsan çıkar
Bartumommyyy Simay13 sizin gününüz baya geçmiş sabah yapmanıza gerek yok var ise eğer idrara yeterince geçmiştir zaten
Abdulzade Simay13 evet, sabah yapmıştım silik çıkmıştı çok üzülmüştüm koyulaşmamıştı diye, o günde doktor randevum vardı sonrasında 1 kaç saate yeniden hastanede yaptım hemende çıktı ve ben hamileliğimi akşam yaptığım testle öğrendim🥰 Allah isteyen herkese nasip etsin cnm
Simay13 Yaptım arkadaşlar negatif 🤲🤲🤲🤲 Allah olmayana ve isteyene nasip etsin inşallah. Kadın doğuma randevu alayım.