mehtap28 Selam hamisler dün size upuzun bi post acmistim suyum geliyo diye dün aksam yatisim yapildi sancim 40larda ama ben hissetmiyorum bugün suni sanciyla dogum planliyolar sizden ricam dualarinizda bana da yer vermeniz bende size ciktigimda güzel bi dogum hikayesi anlatayim insallah Bu arada acikligim sadece 2cm 😔
Aminem mehtap28 Allah yardımcın olsun. Inşallah biran öncede kendi sancın gelir suniye gerek kalmaz. Hayırlısıyla kavusursun evladina insallahhh
Pirayeee mehtap28 yaa inanmıyorum maşallah sağlıkla kavuşursun inşallah❤ bende çatı muayenesine geldim yalancı sancılar oluyor arada o kadar 😄
Elsu Benm ilk dogumum da 37+4 de olmustu saglikla gelsinler insallah nisanim geldigi icin gitmistim gece 11 de acilmam 2 santimdi suyum acildi galan derken gece 3.35 de kendi sancimla kesisiz dikissiz dogum yapmistim 2830 du kizimin dogum kilosu da cok sukur bi sikinti olmadi. Ikinci kizim 35 +2 dogdu kuvoze kaldi sukur allahima iyi su an ucuncu gebeligim 36+1 deyim doktor 38 39 olmaz buyuk ihtimal haftan ded bakalim bekliyoruz. Insallah sizinde hayirlisi kesisiz bi dogumunuz olur.
Umutdeniz mehtap28 korkutma beni 🤣🤣🤣 bende 37 olacgm salı günü hemde doktora gdecegm bakalm ne diyeck