2prensesannesiiii Fatmabens değişir mi o zamandan bu zamana peki sizce diğer kliniklere göre ücreti çok iyi
2prensesannesiiii Limonumsu kaç haftalıksınız eğer bebek organ taraması için gidecekseniz ben aradım nakit 1200 kartla 1300 ama benim gebelik 5 haftalık olduğu için 1000 tl nakit kartla 1100 dediler cuma gününe randevu aldım
Deletedmom89_ Limonumsu canım ben az önce detaylı ultrason için aradım görüştüm nakit 1500 kart 1600 yapıyormuş , sanırım bende zamana göre oraya giderim.Kendi özel doktorumda senin gibi o doktoru çok önerdi,20-24 hafta arasında yapılıyormuş
Limonumsu Deletedmom89_ canım benim dörtlü test sonucu riskli çıkmış doktorum aradı direk detaylıya git diye o yüzden dün apar topar Halil beyden randevu alıp gittik çok şükür her şey yolunda sorun yok herhangi bir risk görmüyorum dedi 😊 aynen 1500 ödedik bizde nakit 😊
Limonumsu Deletedmom89_ birde 17+3üz şu an Halil bey 20.haftada gelişen organlara bakmam için 3 hafta sonra tekrar ücretsiz kontrol yazıyoruz size tekrar gelin dedi 😊🌸
Neferut 2prensesannesiiii şu an nakit 1800 kart 2000 olmuş. Ağustosun 5 ine randevu aldım umarım memnun kalırız
2prensesannesiiii Neferut ben gittim çok iyi bi dr bilgili baya onun sayesinde kürtaj olmadım 🙏 gittiğim zaman nakit 1000 tlydi