Agg0207 Kizlar yeni dogum yaptim dort gun oldu burda eskiden hep okurdum tecrubeli annelerin paylasimlarini sizlere biraz fikir verebilirsen ne mutlu bana 😊 kizlar oncelikle benim en cok isime yarayan sey bebek pamugu oldu e bebekten 15 li paket almistik esimle altini pislsttiginde islak mendille degilde pamugu islatip onunla siliyorum daha hic pisik kremide kullanmadik hic pisik falan olmadi bez olarak molfix kullaniyorm 1 numara hic sorun yasamadik daha. Tulumlarini daha giydirmedik cunku tulumla yeni doganda zor oluyor en guzeli alt ust ayri takimlar suan icin gobegi dusene kadar icine cit citli badi kullaniyorum onlardanda bol bol almakta fayda var. biberon ve emzik kullanmiyoruz simdilik hep emziriyorum alissin istemiyorum meme reddi yasanabiliyormus sonra .rezene cayi alin hastaneye giderken mutlaka mecburi sezeryan dogum yaptim ben dogumdan sonra bol bol gaz cikartmaya bakin yoksa cok sikinti oluyor cok agrilar cektim bu yuzden ben rezene cayi rahatlatiyor gaz icinde sut icinde cok iyi bence.battaniyelerden bol bol almaya bakin cok kullaniliyor simdilik bunlar geldi aklima ama sizlerin sormak istedikleri olursa hepsni cevaplamaya calisicam kizlar insallah hayirli dogumlariniz olur 🙏🏼Bol bol dua edin benim icin ve bebegim icin arkadaslar bebegimin gaz sorunlari oluyor aglamasina dayanamiyorm hic annelik cok zormus cok.. annelerimizin kiymetini bilmek gerekiyor allah tum anneleri korusun kimseye evlat acisi hasreti yasatmasin 🙏🏼🙏🏼
Simayyy Be Agg0207 Bebeğiniz kaç kilo doğdu? Hastane çıkışları tam oldu mu yoksa büyük mü oluyor? 0-3 ay tulumlar nasıl oluyor?
Merobebe Agg0207 hayrlı uğurlu olsn Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Pamuğu inşaallah kaynamış suyla ıslatıp temizliyorsunuzdur aksi takdirde bebeğiniz idrar yolu enfeksiyonuna yakalanabilir.
Agg0207 Simayyy canım ben tulum giydirmedm çünkü göbegi düşmemiş oluyor ve altını degiştirirken falan hiç rahat olmuyor alt üst takımlar daha rahat ilk başlarda
Agg0207 Simayyy bebeğim 3200 doğdu ultrason cihazları çok yanılıyor o yüzden tam olur kıyafetler merak etme çok minikler zaten ilk dogdukları 1 haftada kiloda kaybediyolar anca toparlanır
Agg0207 Merobebe evrt canım kaynatılmış su yada satın su kullanıyoruz herzaman ciltleri çok aşırı hassas
Amyleec eaciftci ben kullandım çok iyi bence sızdırma taşma diye bir problem olmuyor sürekli sırt üstü yatınca bende pedde arkadan sızıntı oluyordu depend iyiki almışım dediğim bir urun oldu
eaciftci Amyleec ikilem kalmıştım ben kullanamam gibi geliyordu ama alıp koymakta fayda var sanırım teşekkür ederim canım