alperirem Arkadaşlar iki farklı parol yok. Biri içinde 20 tane olan biri de 30 tane olan iki paketi var. Ayrıca minoset ve parolu hamilelikte günde üçü aşmayacak şekilde kullanabilirsiniz. Bol su içmeue devam edin sisteminizden zaten çok kolay atılır.
Rabiul @3438FG bende bilmiyordum bi akraba istemişti eczaneden hamileler için ayrı diye ona almıştım geçen sene öğrendim bende 😂
Rabiul @Iremkoko emin olmadan bişey söylemedim canım bende geçen sene öğrendim bilmiyordum plus yada normali ikisinden biri hamileler için eczacı söylemişti bunu kullanabilir diye tutup da bir yerimden bişey sallamıyorum yani 😂😂😂
Seher1616 Korkmadan içtiğim tek ilaç o antibiyotik de çok fazla kullandım ben sık hasta oluyorum ama antibiyotik şüpheyle yaklaşırken ağrı kesiciyi içiyodum nedense rahatça
alperirem Ben eczacıyım yalnız. İddaa ettiğiniz şey yanlis. Hamilelikte normal Parol kullanilmasi uygundur. Pembe cizgili olan 20li tamamen mavi olan 30lu. Kırmızı ambalajlı parol plus gebelikte önerilmez çünkü kafein içeriyor.
Rabiul @alperirem teşekkürler herkesi aydınlattığınız için dediğim 2 farklı parol da buydu biri normal biri plus 😂
Rabiul @alperirem bende eczacıya sebebini sormamıştım , hamile olduğunu belirttim bunu kullanabilir diye vermişti parolu