Bas00 Adet gecikmesi kac günden sonra normaldir? 6 gün oldu gecikti hamilelik idrar testi negatif çıktı ama yanlislik olabilirmi hoc adetim gecikmezdi cunku
Kanatsiz_1_melek Bas00 7 diyorlar bu ay herkesin gecikiyor mu ne benimde tam olurdu 1 gun gecti testte negatif
Birhayalimvr Bas00 gecen ay 12 gun gecikmem oldu mfk kullanmistim vitamin benim ondan dolayi olmustu ama mevsimselde olabiliyor
Nazd1 Bas00 6 gün gecikmede normal testte çıkmıyor deneyimlemiş biri olarak söylemek istedim. 8.günde erken test almıştım onda bile silik bir şekilde çıkmıştı sonra kan vermiştim meğersem normal testte çıkması için 10-12 gün geçmesi getekirmiş. Bi erken test al istersen
-incila- Ya benimde aynı şey hiç gecikmezdim. Hatta günümden 3-4 gün önce olurdum. Sat 3 bugun erken gebelik testi yaptım negatif
Bas00 -incila- testmi yanıltıyor acaba dedim kan tahlili vermeye gidecektim ne yapsam bilemedim beklesemmi acaba
Reyhan_7286 Benimde 2 gün gecikmişti test yaptım negatif çıkmıştı bazen testlere fazla idrar koyunca yanlış çıkabiliyor. Yada testlerin tarihi geçincede yanlış çıkıyor . Tekrar test yapabilirsiniz yada kan verebilirsiniz
Rukiss35 Birhayalimvr mfk dam memnun kaldın mı bende kullanıyorum kullanırken gebe kaldım düşük oldu şimdi tekrar kullanıyorum ve benim de 1 hafta gecikti (negatif)