Yogurtlupilav Gamzearin 35+3 üm, bende 12 de yattım ama yine dikildim bu saatte. Hayır zaten 1 saat sonra uyanıp işe gidicem, uyu işte.. illa zombie gibi olmak lazım diyor vücudum resmen 🤦🏻♀️
Duygu07 Gamzearin ben de 30+ 5 im rahat uyuyamıyorum bir kere lavaboya kalkmak zorunda kalıyorum. Yatakta dönerken uyanıyorum. Zaten gece zor uykuya dalıyorum. Çalıştığım içinde 7 de uyanıyorum. Uykumu hiç tam alamıyorum. Çalışmıyor olsam yarım yamalak da olsa uyurdum geç saate kadar😒
Gamzearin canimincani ya niye uyanıyoruz ki çözemedim ben doktora soracağım yarın adam uyuyor yanımda mışul mışıl☹️
canimincani Gamzearin ara ağrım oluyor benim ben doktora sorduğum da vücut doğum sonrasına hazırlarmış o yüzden uykun gelmiyordur dedi
Gamzearin Yogurtlupilav ya ben de işe gidiyorum zor oluyor sorma iş bari olmasa evde dursak o da olmuyor
Yogurtlupilav Gamzearin evde durumca daha da zorlanıyorum ben, resmen haftasonları bile geçmek bilmiyor. Kendimi dinliyorum ağrılara odaklanıyorum o zamn. Gerçi mecbur 36da bırakıcam artık işi 🙃
Gamzearin Yogurtlupilav az kalmış senin sabret 😀 sabah kalkma sorunu olmasa haklısın işte unutuyor insan😊 uyusak keşke demek emzirmeye hazırlanan bir vucudumuz var şu an🙏Buna da şükür🧿
Lesyaa Geç yatıyorum yinede uyanıyorum yok tişe çık yok karnım acıkıyo yok sıcak basıyo 34 hftadym sınırsız uyku çekmek istyrum olmyo😂🙈