papatyaolsun Ysmnpmk Sema68 kızlar sürecinizi anlatır mısınız? Yumurta toplama işlemi falan nasıl oluyor detaylı anlatır mısınız
Ysmnpmk Aabbccc ben doğal yolla sağlıklı hamile kalamiyorum maalesef genetik test yaptırdık eşimde gen problemi çıktı o yüzden genetikli tüp bebek harici gebelik olmuyor
tatlisbirkiz Ysmnpmk merhaba sizin genetikli tüp bebek dedıgınız ngs veya Pgt mi acaba. Benim tekrarlayan düşüklerimden dolayı genetiğe gönderilmesini istedi doktorum da merak ettim aynı şey mi diye
Yasemincee26 Aabbccc tüp bebek tedavisine başlayacağım hafta 10 gün geciktim hatta transfer hazrlık aşamasında da öyle oldu stresli değilim dediysem de stresliymişim
Aabbccc Ysmnpmk benimde 1 hafta gecikti ya canım soğan suyu yapalım içelim🙂aynı anda tedaviye başlayacaz🙂
Ysmnpmk Aabbccc aynen baslicam bende bakalım ne zaman olucaz baslicaz 😄 bide ben heyet raporlu yaptırıyorum sizde devlet desteği aldinizmi
Ysmnpmk tatlisbirkiz anne ve babadan 1er kromozom gelmesi gerekirken eşimden ya yarım yada 1.5 kromozom geliyor alışveriş yapıyormuş kromozom😂😂😂çok değişik şeylerle tanışıyoruz valla bu tıpta ya 😂