Malish izobellaaa-_- inşallah ama doktor 100 da 100 erkek dedi pipinin resmini verdi bile sağlıkla gelsin minoşlar 🙏🥰🧿
izobellaaa-_- Prensannesi12 ilk de çok çok az bulantım oldı belki 1 hafta sabahları çok azıcık ama bunda hiç yok acaba çocuktan bulandırma fırsatım mı olmuyor ki 🤣🤣
Prensannesi12 izobellaaa-_- hahah valla olabilir 🙈cocuk olunca hamileligi pek umurdamiyor sanki insan🤣
Papatya123_ izobellaaa-_- Teşekkür ederim Sağlıklı olsunlar İnşAllah çok küçük ama insan merak ediyor 🌸🙂
izobellaaa-_- Prensannesi12 evet maalesef kucağımda mesela 14 kilo günde kaç kere indirip kaldırıyorum 🥲
Papatya123_ izobellaaa-_- Evet ilkinde doğduğunda öğrenmiştim doktorlar farklı farklı söyledi ama ikincisinde insan daha çok merak ediyor sanırım 🌸🙂
Selinmoon izobellaaa-_- vardı iki gündür yok ay bazen korkuyorum ama artık bu zamanlar azalma oluyor yavaş yavaş bir şeyler yiyebiliyorum tam 5 kilo vermişim😂
izobellaaa-_- Selinmoon ben hala aynı ama kil almak isiyorum ilk hamileliğim de doğumdan sonra çok kilo verdim hiç beğenmiyorum zayıf halimi bu doğumum da kilomu koruyacağım vermeyeceğim millet tam tersi ben tam tersi🤣🤣
Oznur_24 izobellaaa-_- Peki kaç haftalıkken ogreniliyor cinsiyet biz şimdi 10 haftaya giymek uzeredeyiz 😀