AleynaResul Zeynaaa0101 sigara falan mı kullanıyosun genelde sigara içenlerde görülür erken yaşlanması
AleynaResul Zeynaaa0101 peki temel sebebi ne olabilirmiş sizdeki doktorunuz bişey demedi mi durduk yere plesenta yaşlanması olmaz ki
_ruyaninannesi_ Zeynaaa0101 yok bu sorun gözükmedi ama bn başka bir doktora daha gidecm emin olmak için Rabbim yardımcın olsun İnşallah dikkat et kendine bebeğini sağ saglim kucağına alırsın aminn
Zeynaaa0101 _ruyaninannesi_ inşAllah hepimiz sağlıkla kucaklayalım. Sende dikkat et ben gittim başka bir doktora daha o da aynısını dedi.
sekerparemm _ruyaninannesi_ benimde karın çevresi farkı açılıyor iyice dün doktora gittimde bakalım Çarşamba perinotoloji randevumuz var ne olcak bilmiyorum
Zeynaaa0101 sekerparemm canım kuvoze 2 kilo üstü girmihor diye biliyorum. Valla sağlıklı olsunlar da ½ hafta kuvozde dururlar. Allahım sağlık versin. Hangi şehir hangi hastane takiplisin
duygu26 sekerparemm günde iki yumurta muz kabak çekirdeği tahin pekmez falan yemeğe çalışın bende günde iki iğne gece de hap içiyorum iki hafta geride ama ilerliyor şükür
Ayse343434 Plesanta yaşlanmasının tam neden olduğu bilinmiyor. Şu sebep ya da bu sebep diyemiyoruz dedi doktorum. Sigara kullanmıyorum ilk defa duydum sizlerden.
duygu26 Zeynaaa0101 korkma kızım bir buçuk kilo doğdu iki olduğunda çıkartılar solunumda falan sıkıntı olmazsa yatmaz inşallah
sekerparemm Zeynaaa0101 tüm hastaneler var üniversite şehir 1800 idi Çarşamba inşAllah daha iyi oluruz
Ayse343434 sekerparemm ne dedi doktorunuz? Kireçlenme benimde ilerlemiş karın çevresi büyümüyor haftaya (36) veya 37 de alacaklarını söyledi doktorum.
sekerparemm Ayse343434 banada aynısını dediler karın çevresi kac hafta geride 3 ü geçmedikçe sorun yokmuş
sekerparemm Ayse343434 şuan kaç haftalık oldun farkı açtırmamak için çiğ badem fındık fıstık kavak çekirdeği falan ye kakaolu sütü duydum ben 2 günde bir içiyorum