yenidenanne34 Arasegeyigitefe benim 5 gün kala kaset testte cikmisti varla yok arası beta da 10.82 çıkmıştı 8 gün once cikan hic duymadim
Minikgebe Arasegeyigitefe adete 9 gün kala silik çıktı kandada 16 idi🥹 ama öyle silikti ki kalp gözüyle görmüş olabilirim😅😂
Minikkelebegim13 Arasegeyigitefe Sabredebilirsen adet gününü bekle derim canım zor biliyorum ama erken bence 8 gün öncesi. Ben 2 gün kala test yaptım negatif çıktı bat yarın olmazsan ona göre test yapıp yapmayacağıma karar vericem. Hem testini boşa harcamış olma hemde negatifi görünce üzülme çünkü insan ne kadar takmam desede üzülüyor🥺Yada en kötü 3 gün kala falan yap bekleyebilirsen 🌸
YesimAykut Arasegeyigitefe cuma cumartesi pazar yap canım test bence, benim de adete 8 gün var yapmıyorum klomen çatlatma kullandım bu ay hayırlısı 😌
Eminefidan Ben üç gün kala yaptım canım 🌸 iki tane test yaptım 15 dkk arayla ikisi de silik çıktı. Çok şükür şuan 29+0 haftalık hamileyim 🌸😊 Rabb’im size de nasip etsin hayırlısıyla
Arasegeyigitefe Eminefidan Âmin inşallah dayanamıyorum zaman da geçmiyor bu akşam yapasm var bakalm varsa silikte olsa çıkar diyorum🙈🤲🤲
Eminefidan Arasegeyigitefe Allah gönlüne göre hayırlısını versin 🌸 inşallah güzel haberler alırsın 🤲😊
Arasegeyigitefe MNesemm yapma canm ben smdi yaptm erken gebelik testi negatif çıktı eşim 2 adet almış diğerinide cumartesi yapacam 4 gün kala 🥺
Minikkelebegim13 Arasegeyigitefe Erken olduğu için negatif çıkma ihtimali daha yüksek oluyor onun için beklemek en iyisi🌸
mrcfrt Bende dün yaptım hiç çizgi yoktu bugün 6 gün var akşam üzeri yaptım silik çıktı 3 testte hemen hastaneye gittim grip için ilaç kullanıyorum çünkü değer 11.36 çıktı 25 altı gebelik sayılmıyor dr.lar tarafından
HelloooMomy mrcfrt 0-5 arası gebelik yok deniliyor benim bildiğim. İki gün sonra yine kan verin 45-50 üzerine çıktıysa sağlıklı gebelik olarak bakılıyor.
mrcfrt HelloooMomy teşekkür ederim öyle yapacam umarım vardır 4 kaybım var daha öncede 22 çıkmıştı bir testim sonra düşmüştü 😔
mrcfrt MNesemm aynen dedimya ben 7 gün kala yani dün hicbirsey yoktu bugün 6 gün kala 3 farklı testte çift çizgi