Elifdddd Kızlar alp yanına isim önerebilir misiniz benım düşüncem Alparslan Alp karan Ama sıcak bakmıyorlar alp karan cok istiyorum herkes o ne nasıl isim yıldım🤦♀️😀
Meral_56 Elifdddd Alp Uraz Alp Aras Gibi 2. Isim sesli harfle başlarsa daha kolay soyleniyor bence. Ama Alp Karan da cok guzel
Elifdddd Bebegim3444 evet oda olabilir çok teşekkür ederim düşünicemm😍kız ismi cok ama erkek ismi neden böyle oldum bilmiyorum😀
Elifdddd Demetgd evet onada sıcak bakmıyorlar ama alp karan duymadım ben olmadı o olucak inş 🙏🏻🙏🏻🤲🤲♥️
Esra_Omer_21 Elifdddd bizimde alp sonda olucak başına farklı isimler istiyoruz eşimin aşırı ısrarı üzerine bi ismi alp olucak bende yanına uygun isimler bakıyorum yağız yaman yavuz selim şuan bunlar hoşuma gidiyor
Sinifcianne34 Bu sene çok Alparslan var ama Alp karan hiç duymadım yakışmış bence👍🏻ismi en çok siz kullanacaksınız boşverin milleti😊
MorKelebek54 Elifdddd biz Alparslan ismine karsr verdik zaten ilk esimle begendigimiz isim de oydu ilerleyen zamanalrda fikirlerimiz degisir mi bilemem tabi