MrvBrlk bulutunannesi33 Aryamom- Çarşamba doğum nasipse şuanımı arayacağım belki de hadi uyumam lazim diyerek uyumadigim icin kendimi tokatlayacagim simdi.. Heyecandan uyuyamıyorum
Esra12 bulutunannesi33 ben de uyuyup uyanıyorum hortlak gibi telefon elimde sabah olsun istiyorum korku stres heyecan vücudumun Ağrı'sı :(
bulutunannesi33 Aryamom- tukendım artk ya sabah erkenden oglum uyanıyor tm gun kosturmaca ben bıtım artk
Aryamom- MrvBrlk Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende o günlere gelmek istiyorum artık göbeğime yer bulamıyorum yatakda biyere dönemiyorum nefesim yetmiyor 😔
Aryamom- bulutunannesi33 Allah yardımcınız olsun ben hamileliğin başından beri bu sorunu hep yaşadım artık doğsunda gürültü ağlama sesi bok temşzlemekten uyuyamıyayım istiyorum
bulutunannesi33 don don don uyku yokmkalk tv ızle meyve ye sabah gerınyat bır ıkı saat sonra buyuk oglan uyansın oyyy sersemsepelek oldum ya
Serpil11 Uyuyorum 2 saat sonra uyanıyorum kabuslar görüp duruyorum ilk gebeliğim hiç böyle değildi 😔😔