Aypare Minikkush9496 21+2 bendee.. sadece biraz ağrım oluyor belimde bacaklarımda onun dışında iyiyim şükür 😊
momlife10 Minikkush9496 21+5 çok şükür hergun hareketlerini hissediyorum henüz halá kasık bölgemde göbek deligimi daha geçmedi
ozgekader Minikkush9496 bizde 20+4 deyiz Şuanda bir an önce detaylı ultrason günümüzün gelmesi bekliyoruz 🩷🪽😊
Tubissyy Minikkush9496 23+5 iz çok hareketli ve bu hafta daha sert hissediyorum bel ağrısı dışında bi sıkıntımız yok çok şükür ❤️
bitanemiz24 21,+6 hareket durumu nasıl kızlar tam göbek deliği üstü hareketleri güçlenmedi acaba göbeğin tam ortasında olunca yağlanma fazla diye mi düşündüm
1sadeturkahvesii momlife10 22+2 yiz bugün detaylı ultrasonumuz vardı kızımızı gördük herşey güzel çok şükür 🧿 hareketlerini net hissediyorum bazen aşırı bel ve kalça ağrısı oluyor onun dışında güzel gidiyoruz 🌸
Tubik- Minikkush9496 Merhabalar sizlere bişey sormak istiyorum 20 haftalık hamileyim pazartesi sancım oldu acil hastaneye gittim açılmam vardı kesenin bir kısmıda Rahime düşmüştü ilaç kullandım yatış yaptık sancım durdu yatarak ayaklar yukarıda yattım bi durum oluşmadı kese dışarda olduğu için be doğum başladığı için rahim duvarları incelmiş dikiş atılamıyor bu şekilde devam eden oldumu yatarak ilerleyebilirmiyim
ayseyaman 22+2 haftalık hareketleri çok sık hissetmiyorum. Göbeğimin biraz altında top gibi sertlik hissediyorum
gzdee11 23 haftalık olduk , kızım günden güne daha da hareketli sabahları benimle birlikte uyanıyor pıt pıt yapmalar başlıyor 🥰 Hamileliğim genel olarak rahat geçiyor ev işi yaptığım zaman bel ağrısından duramıyorum tek belirtim bu
Pembikka Minikkush9496 20+4 günlüğüz sukur güzel geciyor bel agrisi var sadece onada alistim artik bebeginin hareketlerini cok altta hisseden varmi benimki baya asagidan vuruyor cogu zaman korkuyorum oyle olunca
Minikkush9496 Pembikka normal korkma henüz makat gelişi olduğu için öyle hiss ediyorsun bendede öyle sanki tekme atıp vajinamdan çıkıcakmış gibi hiss ediyorum🤣
Aysnr11 Pembikka 22+3 olduk biz de benim de aynı şekilde sanki vajinaya vuruyor gibi oluyor normalmiş ama korkulacak bişey yok 🥰
Oztrksadiye 21+2 ama ultrasonda hep farklı çıkıyor seker yüklemesi mutlaka yaptır dedi hareketleri çok net artık canımı yakıyo bazen 695 gr dedi dün gittim
Oztrksadiye Minikkush9496 vallahi bilmiyoruö haftasıda ilerde çıkıyor doktor şekerden şüphelendi yoksa iridir dedi bende bilmiyorum
Pembikka Minikkush9496 aynen ya insan korkuyor. Galiba ayaklari oraya denk geliyor yukari ne zaman cikar acaba