gencbir_anne Nisan anneleri merhaba kilolarınız ne durumda ? Ben 19 haftaya gelmek üzereyim +5 almışım çok mu sizce moralim bozuk. Bu arada mide bulantısı vs hiç yaşamadım ilk günden beridir ondan dolayı olmuş olabilir mi?🤦🏻♀️
altnbebek gencbir_anne merhaba bende 16 haftamdayim +1 kilo tek aldım Azıcık dikkat edin son aylarda zaten alacagiz 😁👍
aysegulll3 gencbir_anne merhaba ben de hiç kilo almadım bunu dert ediyorum karnım da hiç belli değil 19+4 günlük
Gercektee-10 ayy bende aynı ya 19 haftalığız 6 kilo almışım aslında çok yemiyorum ama galiba çok uyumaktan benimki bir de iş yerinde oturarak çalışıyorum hareketi arttırmak lazım galiba biraz bakalım sağlıkla kurtulalım da hepimiz veriririz elbet kiloları :D
gtoptasss gencbir_anne biz 23+1 deyiz bende 4 kilo aldım ama 66 ile hamile kalıp 60 a düştüm şimdi 70 kiloyuz ilk üç ay süreklilik kusma mide bulantısı yaşamıştm şimdi iyiz çok şükür 🙏🏻 bence gayet normal 4-5 kilo son zamanlarda daha çok alınıyo bebeğin eşi suyu rahim büyüklüğü bunlarda etkiliyor
gencbir_anne gtoptasss ben de onu düşündüm acaba hiç bulantım kilo kaybım vs olmadı acaba o yüzden normal olabilir mi diye
gencbir_anne Beyzanrrr ben de o yolda ilerliyorum neyse sağlıkla doğum yapalım da gerisi halledilir inş 😂
777gonul_ gencbir_anne 12+1 haftaligim +1 kg aldım ilk hamileliğimde doğuma kadar 13 kg aldım inşallah bu sefer o kadar çok almam🥴
777gonul_ gencbir_anne dogumdan 4 gün sonra geriye 4 kg kaldı 13 kilonun icinde 4 kg bebeğin kilosu suyu vücutda ödem hepsi 13 kilonun içindeydi