Demet_parlak49 Ben 9+5 deyim bugün ağrılarım yok bulantılarım var ama heyecanla cinsiyeti merak ediyorum sizlerin nasıl gidiyor sohbet edelim biraz
Ladyss Demet_parlak49 10+4 olduk. Bulantılar azaldı, acıkınca oluyor ama 🥹 haftaya randevum var cinsiyet belli olur belki merak ediyorum
Ozgednc Demet_parlak49 bende 9+5 haftaligim 2 gündür hafif kasık ağrılarım var lekelenme de yaşıyorum sürekli yatıyorum :(
Demet_parlak49 Kub7a doktorundan ilaç iste canım bende öyleydim doktorum prilam diye Bi ilaç var onu verdi içtiğimden beri çok şükür düzeldim
Kub7a Demet_parlak49 4 yaşında bi oğlum var inanırmısın onda karnım büyümese hiç hamileyim demezdim o kadar rahattım ama bu tam tersi 🤪
Demet_parlak49 Ladyss ayy inşallah belli olur cinsiyet benimde haftaya kontrolüm var bakalım bana ne diycek
Burcutku Bende 11+2 den selam vereyim🌸ilk günlere göre daha iyiyim sanki 10 gün sonra randevu aldım hem ıkılı tarama hemde belki cinsiyet tahmini yapar ilk gebeliğinde 12.haftada kemık yapısı erkek demişti.sağlıkla gelsin miniklerimiz 🌸 Aşırı heyecanlıyım 🌸
Demet_parlak49 Burcutku ikili tarama yapmakta çok kararsızım kafamı çok karıştırdılar sizce yapmalımıyım
Bahaarrrk Demet_parlak49 10+5 olduk aşırı iyi geçiyor ve üstüne çalışıyorum sadece arada halsizlik oluyor umarım hep böyle devam eder
Burcutku Demet_parlak49 bence yaptırmalısınız ılk çocuğumda da yaptırdım şimdi yıne yaptıracağım nasıp olursa Ben ıkılı taramaya önem verıyorum diğer testlerı yaptırmıyorum ıkılı temız çıkınca başkalarının kafanızı karıştırmasına izin vermeyın içinizden ne gelıyorsa onu yapın🌸
Bilinmiyor-1234 10+2 günlük olduk bizde belde çok yanma ve ağrım var kasıklarımda bazen oluyor alt karnımda arada ağrıyor kalçamda hep genelde ağrılı ve sürekli oturup dinleniyorum neden Boyle oldum ya Boyle yaşayan var mı