Ecemnm Kızlar sanki bebeği çok aşağıda taşıyorum gibi baskı var sık idrara cikiyorim bide hafiften kasık ağrım var ne sağa dönebiliyorum ne sola normal mi perşembe günü randevum
Ayseumut Ecemnm bnde 24+3 üm bndede var ben magnezyum kullanıyorum ama fayda ediyor sık idrara cıkma ara ara kasık bel ağrısı yaşıyorum bnde
meltemmmmm_1 Ecemnm 24+ 2 aynıları bende de oluyor hatta sırt üstü yatıyorum bazen ne sağa ne sola dönemiyorum ağrıdan hava değişikliğinden mi etkileniyoruz anlamadım gitti
gncnzl Ecemnm 25 haftalık olduk bizde 24. Hafta da bende yaşadım o sıkıntıyı ki hala yaşıyorum doktorum normal dedi ama bana göre hiçte normal değil 🙈🥲
Ecemnm Ayseumut valla bugün iki tane magnezyum icicem ama ne fayda ayağı kalkınca sertleşiyorum göbeğim aşağıda bebegide öyle hissediyorim anlamadım
Ecemnm meltemmmmm_1 ay aynı bende ne sağa dönebiliyorum ne sola düz kalıyorum öylede olmuyor çok değişik birşey canımı sıkıyor
Ecemnm gncnzl kasılma varmı sizde benim var bende öyle çok erken başladım sikayetlere doktorumla konuştum yarın gidicem bakalım ne dicek
gncnzl Ecemnm kasılma yok bende ama kasıklarım da çok değişik ağrılar oluyo. Lavaboda yatakta ani harekette. Yarın benim de doktor randevum var hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 🤲🏻
Limonis Benim de öyle şuan ya geçmişti sancı baskı olayık tekrar başladı kaç gündür. Sağa dönüyorum aynı sol aynı düz yatınca da şekerim düşüyor gibi napcağımı şaşırdım yarın randevum var bakalım niyeymiş