Bride_6470 Hanımlar 24.haftama girdim göğsüm de kuruluk ve sızı şeklinde acı oluyor ara ara kremi kullanmaya ne zaman baslamalıyım suan kullansam acaba faydası olur mu yara olcak diye korkuyorum
caglads Bride_6470 ıncıa almıştım ben başlayabilirsin bende biraz erken başladım kuruluk ve sızlama olduğu için
Buketedaa Bride_6470 ben hamileliğimi öğrendiğimden bu yana bio oil yağ ile hem göbeğime hemde göğüslerime yağlama yapıyorum. Şuan 27 . Hafta içindeyim hiçbir sıkıntı yaşamadım. Bol bol nemlendirin sizde bir sıkıntı olmaz. Doktorum söylemişti.
Rabiss34 Genellikle son 2 ay kala başlayın deniliyo bende 27. Haftamdayım bende başlıcam en azından önlem olsun kullanmanın zararı yok nasıl olsa :)
DeryaE Ben de erken başladım. Göğüs ucunu çok uyarmamaya çalış doğumu tetikleme ihtimali olduğu için. Ben ebebekten kendi markasını kullanıyorum. Birde ayva çekirdeğini suda bekletip jel kıvamına gelince ondan da sürüyorum doğal olduğu için
Gloria06 Buketedaa çok mantıklı bir şey yapmışsınız. Bence de önden başlamak daima kurtarıcı olur. Ben de vazelinin baby ürününü sürmeye başlıyorum. Bariz kuruluk var ( 24.hafta)
Buketedaa Gloria06 çatlak oluşumu var göbeğimde ama çok aşırı değil bundan sonra ne olur tabi bilemem ama hiç kuruluk yaşamadım henüz 🙃