bekarken regl duzensızlıgım oldu 5-6 ay kadar hiç olmadım doktora gittim hormon+ultroson temiz hızlı kılo almıştım kılo ver dedi ideal kıloma düştüm duzenlı regl gordum 2 aylık evlıyken doğal yolla ovu testı bıle olmadan hamıle kaldım. Doğumdan sonra oğlum vefat etti ikinci çocuk ıstedım defalarca vajınal usg ye gırdım hormon testi yaptırdım hormonlar gayet normal dedi. İsteyerek klomene başladım kendılıgınden catladı yumurtam duzenlı de regl oldum hamıle kalamadım. akışına bıraktım çünkü esımde bende stres olup bırlıkte olamadık esım yapamadı stresten. Bizde gerek yok zaten bır kere oldu kendılıgınden olsun dedık doktorun reçete ettıgı ılacları almadık. 20 gün önce ultrasona gördüğümde kıst yoktu doktor ultroson temiz dedi maddi olarak çok pahalı olduğu için devlete gıttım smear vermek ıstedım rutın kontrol için gittim vajınal usg yapıldı doktor söylememe gerek yok bılmen gerekmiyor sende polıkıstık over var çocuk ıcın acele etme bir kere anne olmuşsun bır daha olursun ne acelen var tedavıye gerek yok tedavi olma akışına bırak olur dedi. Kilo ver sakın kılo alma dedi, bu zamana kadar neden bana hiç bir doktor söylemedi deyınce doktor da dediki sen kılo alınca regl duzensız verınce duzenlı oluyor dediğin için söyledim yoksa bende soyleyıp endıse etmenı istemedim Internet’ten bakma kafanı kurcalar kılo alma yasamanı düzenle tedavi de olma akışına bırak olucak ztn dedi. ben şok oldum bu hastalık doğuştan mı var sonradan mı olan bısey doğuştansa kılo alında regl olmuyorum verınce hem regl olup hemde hamıle kalıyorum 1 sene ıcınde bu durumu yaşadım ve ıcım rahat bı yandan. Bazen de üzülüyorum ya hıc olmasa sonra esım benı kendine getiriyor olmasaydı suan 1 yaşında olacak oğlumuzun mezarına gıtmezdık stres yapma bırak kendısı olur sen hamıle kalabılıyorsun dıyor sanırım biraz kılo versem regl duzenım yerıne gelecek nolur rahatlatın benı