Dryakrdg Kızlar merhaba 20 haftalık hamileyim. Dün geceden beri belimi sanki etimi oyuyorlar gibi bir ağrı var. Gece boyu uyutmadi. Bu normal mi yaşayan var mı acaba. Nedeni ne olabilir
Ayseumut Dryakrdg 24 haftalgm şiddetlı bel ağrım başladı bnmde doktora gttm magnezym hapı başladı fayda etti azaldı ağrı
Ilba_34 Dryakrdg magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuzdan isteyin benimde 20. Haftalarda başlamıştı hamile destek yastığı almıştım yatarken belimi ve karnımı desteklesin diye o da iyi gelmişti birde eşim masaj yapıyordu hep bilirim çok zor bir ağrı 🫤
Dryakrdg Ayseumut Doktoruma gideyim o zaman ben biranda oldu ya etimi sanki oyuyorlar gibi bir ağrı çok zor Allah yardımcımız olsun ya
Dryakrdg Ilba_34 yok magnezyum kullanmıyorum hamile destek yastığım var ama dün gece kullanmadım artık düzenli kullanicam belime desteksiz olmicak gibi duruyor belimin ağrısı çok fena
Ilba_34 Dryakrdg aslında magnezyum başlaması lazımdı doktorunuzun bilirim çok kötü oluyor desteksiz yatamıyordum hiç bende kolaylıklar versin rabbim hepimize