Me1temm Ben anlamıyorum ilk gebelik olacak sonuç ne kızlar 
mervemurat16 Me1temm oo süper 5 hafta 4 günlük folik asite başlamanızı öneririm keseniz görünebilir bu haftaya göre
mervemurat16 ikiprensannesi53 genelde hafta olarak hesaplanıyor ama neye göre 2 aylık dediniz 🙄bende 31.ci haftadayım kaç aylık oluyor o zaman
tugcesakzci ikiprensannesi53 gebeliğin aylık olarak hesaplanmadığını bilmiyor musunuz? Sonn adet tarihi baz alınarak hafta olarak hesaplanır gebelik. Tıpta şu kadar aylık bu kadar aylık yok. Ayı 4 e bölerek bile hesaplasan yine 2 aylık gebelik etmez. Bir ayda 4 hafta vardır biz aralığın başındayız yani senin yazdığın gibi 2 aylık olsa 8 haftalık olması lazım en az tarihin de 30 aralığı geçmiş olması lazım. Matematik coğrafya aylar günler haftaların nasıl hesaplandığını küçükken okulda öğretiyorlar bir üzerinden geçin isterseniz bilgilerinizin ihtiyacınız var gibi.
ikiprensannesi53 Pamuk ne güzel de akıl veriyorsun 30 ekime göre 1 buçuk aylık oluyor ben direk 2 dedim biliyorum betaya göre hafta belirlenmedigini
Fatma13cengiz Benimde son adet tarihi 31 ekim başlangıç 5 kasım adet bu ay 7 gün geçti 3 tane test yaptım üçü de aynı anda saniyesine iki çizgide kırmızı oldu hastaneye daha gitmedim kan vermedim dünden bu yana karın agrısı ishal yaşıyorum
Fatma13cengiz Me1temm benım nisan ayında boş gebelik yaşadım 6 ay kadar korundum adetim de düzensizlik hiç olmaz son adet başlangıç 31 ekım bitiş 5 kasım bu ay olmadım 7 gün geçti test yaptım üçü de çıktı hastaneye gitmeye korkuyorum aynı şeyleri yasıycam diye (bu arada 1 çocuğum var 8 yaşında)
Pamuk ikiprensannesi53 5+1 hamile… Doktor 2 aylık misiniz mi diyor.Herseyi siz biliyorsunuz akla ihtiyacınız yok zaten.