Nnoktaa Milaanne yeni mezun biri olarak kesinlikle Zeynep Kamil gebe okulunu tavsiye ederim. Feyza ebe ve Gülay ebe ile dolu dolu 6 hafta geçirdik.
bebeksu0 Nnoktaa avrupa yakasında arıyorum bende bulamadım ama zaten 34. haftadayım geç kaldım galiba
Elifncr Nnoktaa 6 hafta cok uzun degil mi😳 lütfi kırdar şehir hastahanesinde 5 seans var toplamda yani 1 haftada mezun oluyorsun bende bir kere deneeyimledim ama 15 tatilde devam edicem inşallah
nilaydeniz bebeksu0 Medipol megada oluyor egitimler, isterseniz zoom üzerinden de katilabiliyorsunuz ben öyle yaptım. Grupta 37.haftasinda olanlar vardı problem olmaz
Milaanne nilaydeniz online eğitim faydalı oluyor mu? İlkadımlarım da faydalı eğitimler var bende onu öneriyim. Ama bence uygulamalı eğitimler sanki daha faydalı olur. Artık özel hastaneler ücretli yapıyor . Ücretsizi bulamadım:(
Nnoktaa Elifncr haftada sadece 1 gün gidiyorsunuz. Her hafta farklı bir konu işleniyor. Ve hafta olması bence çok daha avantajlı. Hafta hafta gelişiminizle sizin de soracağını farklı sorular oluyor.