Tugcegurdal_ Kızlar doğum öncesi ev temizliğinizi ne zaman tamamladınız. Halılar koltuklar perdeler vs
Ankara-58 Tugcegurdal_ son haftalar Alah Nasib ederse alttan üstten tekrar geçerim tamam camlar hali perde bunları.32 de hallettim
ipeklinaismom Tugcegurdal_ ben 20 haftaligim kış temizliği adı altında her yeri yaptım normalde bayramdan önce yapmam lazım tekrar ama doğum tam bayram arefesi olucak o yüzden bayramdan sonra kendimi toplayınca tekrar yapicam
Minigiim-vebenn52 Haftamda tüm ağır işlerimi yaptık mutfak dolapları duvarlar camlar koltuklar vs 37 li haftaları görürsem o zaman da tülleri yıkarım tekrar diye düşünüyorum
Minigiim-vebenn52 32 de bile çok zor ben eğilip kalkamıyorum öyle ailemler yaptı sağolsun daha önce yapın bence ağır işleri
mervemurat16 Tugcegurdal_ valla 29.cu haftamda komple evi temizlettim.ocak sonu şubat başı gibi doğum olacak.O zamana doğru içten cam sileriz diye düşündüm birde dip köşe yapıcam o kadar
Busraakay_26 Tugcegurdal_ 33 haftalarda başladım tek başıma yaptığım için kendimi yormadan 1 hafta içinde yaptım bitirdim sonra üstten tekrar girdim
ElifKarata Tugcegurdal_ kuzum ev 1 haftayı bulmuyor batıyor eğer yardim edenin varsa 36. 37. Haftalarda yapmak daha mantıklı gibi
Tugcegurdal_ Ay herkes hallermiş. 36dayım bu hafta yaptırtayım o zaman bende hazır olsun üstünden süpürülür sonra
slnsbrby Tugcegurdal_ ben 37+4um bugun yaptiriyorum bence gec kalmadin 37den sonra yaptırmak daha mantikli ev bu 1 haftaya batiyo zaten
Mehparesultan333 Tugcegurdal_ 35 haftalik camları sildim mutfak dolaplarinida iç dış hallettim buzdolabi hepsi perde hikamasi kaldı sadece birde doğum çantası hazirlicam insallah
slnsbrby slnsbrby ha ama ben yardimci birini cagirdim 2 gunlugune o geldi yapiyo ben asla yapamazdim zaten agirlastigim.icin
MrsAda Tugcegurdal_ 33de yaptırdım sonra 34de rahatsızlandım doğuma kadar hastanede kaldım aslında 30dan sonra bebek eşyaları ev temizliği gibi işler yapılmalı onu öğrenmiş oldum ben şans eseri herşeyim hazırdı rahat ettim doğum olup eve gelince