Busraucgann_ Gamze08 havuc suyunu sade mi tüketmem daha iyi olur yoksa elmayıda sıkıp suyunuda içine katsam mı ?
Minikfasulyem_26 Busraucgann_ siinirda derken fazlalik olarak snirmi azlik olarak sinir mi karin cevresi ondeyse ve sekerdej suphelendyse bnce fazla olarak sinirdadir. Doktornzla tekrar knsmadn havuc suyu tuketmyn bnce
DeryaE Busraucgann_ fazlalık olarak sınırdaysa ekmek ve şekerden uzak durun. Bana da dedi bir tık fazla ölçüyorum diye 2 hafta ekmek ve şekerden uzak durdum gen hafta kontrolüm vardı suyu iyi dedi. Gebelik şekeri şüphesiyle kan ölçümü yapıyorlar
Busraucgann_ Yanş az mı cok mu bir şey demedi işte biz sana şeker yüklemesi yapmısız falat bu bebeğin suyu sınırda dedi ne iyi ne kötü konustu
Meryemtolga Busraucgann_ benim 36..haftada azalmaya başlamıştı ama amniyotik sivi tansiyona bagli azalirmis o zaman doktorum oyle demişti bende tansiyon var kan basinci yukseldigi icin plasenta doğru çalışamıyormus kan basinci falza olduğu icin sıvı uretimi sıkıntılı oluyormuş tansiyon takibide yapın bence
Busraucgann_ Meryemtolga benim tansiyonum genelde düşüyor onuda doktoruma söyledim ama gebelikte düşük tansiyon iyidir demişti
Canaan55 Benimde 27 haftada suyum sınırdan Bi tık fazla çıkmaya başlamıştı şuan 34üm normal seviyeye geldi ama şeker ve ekmekten uzak durun havuç suyu içmeyin sınırda olması şeker ölçümü yapılması fazlalık sınırı demek oluyor
FDM220 Busraucgann_ az olarak mı sınırda dedi eğer az olarak dediyse havuç suyu deveci armutu yiyin iyi gelir fazla olarak dediyse tüketmeyin zaten
Meryemtolga Busraucgann_ evet düşük tansiyon iyidir o zaman baska bir sebep var. Arkadaslarin dedigi gibi bol su ve havuc suyu tuket. Rabbim yardimcin olsun❤️🫶
Minikmucizelere Busraucgann_ havuc suyu suyu az olanlara onerilen bi sey degil mi ben oyle biliyorum da