Masal-10 Kızlar başlıktada sorduğum gibi herşey yolunda gibi ama karın çevresi 1 hafta geriden geliyor kilosu boyu herşey normal ama neden böyledir yaşayan var mı ?
Ankara-58 Masal-10 benimde dün kafasına biraz büyük olabilir dedi karın çevresi bir hafta geri ama birseu demedi
Minigiim-vebenn52 Masal-10 normal benimde öyle doktor genetik bazı bebeklerin beli ince bacak boyu uzun olur dedi öyleymiş Önemli olan geriliğin iki üç haftaya çıkmaması Beslenmeye çok dikkat edin 🌸
mervemurat16 Masal-10 bizimde öyle 3-4 gün geriden geliyor haftasına göre doktor normal ince belli dedi😄ama tabi insanın içi rahat etmiyor ama normal bir durum 1-2 hafta ileri veya geri olması bazı istisnalar hariç
Masal-10 Ankara-58 Kafa büyüklüğünü normal doğum için diyorlar canım heralde ondan söylemiştir kafa çevresi bir iki hafta ilerisi normal demişlerdi kızlar normal doğumu etkileyebilir sadece o kadar demişlerdi
Masal-10 Minigiim-vebenn52 Evet çok haklısın bacak boyu bir hafta önde gidiyor ama karın bölgesi geride bende çok korktum nette her zamanki gibi kötü şeyler de okuyunca sormak istedim sizlere
Masal-10 mervemurat16 Çok teşekkür ederim canım nette gelişim geriliği , anomali filan diyor korktum çok 😞
Ebruliiimmm Masal-10 bizde 29 haftalığız bi hafta geriden geliyor dedi karın çevresi ama sıkıntı yok dedi
Ebruliiimmm Masal-10 amin amin canım hepimize inşAllah Allah bağışlasın ama insan korkuyor bakalım haftaya kontrol verdi
mervemurat16 Masal-10 benimki yorum yapıyor bazen kilo söylemiyor soruyorum ben hemen o an aklıma ne gelirse☺️
Masal-10 Ebruliiimmm Allah güzel haberler almanı nasip etsin inşallah bende cumartesi gidicem bide kordon dolanması sorunumuz var takip ediliyoruz