Mervesrsy Kızlar yardımcı olun bir türlü karar veremiyoruz Arif ismi tamam ama yanına bir isim arıyoruz bir türlü uyumlu olarak ve anlamı güzel olsun diyerek bulamadık önerilerinize açığım ama Mehmet dışında ☺️☺️
Kelebekmisaliihayat Mervesrsy Ömer Arif Yiğit Arif Süleyman Arif Hasan Arif Arif Kağan Mert Arif Arif Adil Arif Yağız
Mervesrsy Ayse_gul46 yaa aslında başından beri Arif Mete diyorduk sonra kuzenim çocuğuna Metehan ismimi koyunca eşim isimden soğudu 🤣 ikna edebilsem Arif Mete’yi de ben de çok istiyorum
Ayse_gul46 Mervesrsy arif ege de güzel gibi 😁 ama birisi koyunca bende koymak istemiyorum oyuzden koyacağım ismi kimseye söylemiyorum çalmasinlar diye
FNGNN Mervesrsy ege efe yiğit o kadar çok ki, binlerce isim postu okudum burada.. emre yazan hiç yoktu, dedim emre yazıyım 😊
Mervesrsy Ayse_gul46 Ay ben o saflığı yaptım işte o önce dogurdugu için koydu yoksa başka ısıımler de düşünüyorlardı 🤷🏽♀️ Arif Ege de güzel aslında
Mervesrsy FNGNN aynen aslında hep aynı isimler tekrar ediyor gibi 😂 Emre ismini ben çok seviyorum da eşim ısınamıyor bu eşler her isime ısınamıyor sanki en çok onlar vakit geçirecek 😂😜😜
Mervesrsy Minikmucizelere ya Arif Eren de iyi aslında ama anlamlarından dolayı ağırlık olur mı düşünüyorum onu da seviyorız