Esraaaas Kızlar doktor 14 haftalıkta ilaçlar verdi devit 3 Damla’yla decavit kullanıyorum bir problem yok ama gynoferon aç karnına kullanınca bulantı ve basım ağrıyor bende kullanmayı bıraktım aranızda bu ilacı kullanan var mı ve ne ilacı
Ziynetdefne16 Esraaaas gynoferon kan ilacı ben kullanıyorum ama gece yatmadan önce içiyorum bulantı yapmıyor sende gece yatmadan önce iç bulantı yapmaz bence
Powergirls Esraaaas sabah kahvaltıdan yarım saat önce akşam yemeğinden 2 saat sonra iç bana öyle dedi doktorum ama yatarken içip yattim
Cagla_17 Esraaaas doktorum bana öğle yemeğinden 45 dk önce iç demişti Bazen unutup gece yatarken atıyorum. Dikkat edilmesi gereken şey Süt ürünleri tükettikten sonra ilacı 1 2 saat sonra icin emilimi azalmasın
Ziynetdefne16 Esraaaas doktor bana aç karna iç dedi gece yatarken aç oluyorsun zaten ben gece yatarken içiyorum bulantı yapmasın diye
Esraaaas Bahar03_ Bana doktor sabah aç karnıyla yazmış bulantım oluyor sabah içince de sizin gibi yapsam bi problem olmaz heralde
Powergirls Esraaaas yoo niye olsun doktorum bana o şekilde dedi arkadasim da gece at dedi bende o şekilde atıp yatıyorum hemen 😅
Bahar03_ Esraaaas bana doktor birsey dememisti ben kendim o sekilde içmiştim en son ki kontrolümde sordu nasil kullaniyorsun diye yatmadan önce dedim tamam o sekilde devam et dedi sende oyle icebilirsin hem bulantı yapmaz
Minigiim-vebenn52 Esraaaas aç demişti ama eczacı dedi ki mideni bulandırıyorsa kahvaltıdan iki saat sonra iç