mmirzamm _Anonimdenim bende 28 haftalık iki dakika önce bende yedim aynı şeyleri düşündüm ah bu annelik 😍
Furkanhifa _Anonimdenim bende çok seviyorum 31 haftalık hamileyim. Şeker yuklemesinde Şekerim hafif yüksek çıkmıştı. Ama diyetisyen yine de listeme yazdı 2 gün yarım yarım yedim ikisinde de yükseltti yemedim. Şekeriniz yoksa ölçülü yiyebilirsiniz bence ama varsa dikkat etmek lazım
_Anonimdenim mmirzamm maalesef bazen 2-3 buluyor ya 🥺 kabızlık sıkıntıma da ıyı gelıyor ama zaten canım çok ıstıyor
mmirzamm _Anonimdenim şifa olsun bebeğe ve size belkide zararı yokturdur bende bilmiyorum ama herşeyin fazlası zarar olduğu için birde şeker oranı yüksek cinsiyetiniz neydi bu arada
erkencikus_ _Anonimdenim kararında yiyin herşeyin fazlası zarar çok şekerli zaten bende bayılıyorum ama aşırı yemiyorum Bebek kilo alsın diye herşeyi fazla yemeyin bebek alacağı kadar alicak zatn
Mervoll Bende aramaya cennet hurması yazdık bakiyim yiyen varmı diye :) kızlar bizde 31 haftalıgiz bizimde cinsiyetimz kız 1 aydır falan gbazen günde 2 3 yediğim oluyor 🙈bı zararı yoktur inşallah