Beyzadozkan Kızlar doğacak oğlum için nakışlı hastane çıkışı yaptırmak istiyorum. betusun_hediyelikleri_bebaby sayfasına yaptıran varsa yazabilir mi memnun kaldı mı güvenilir mi?
Rubbywoo Beyzadozkan minilolabutik instagram ismi ama nakışlı sipariş alımı kapatılmıştır yamızlar bi ehatsaptan görüşün isterseniz
Hdeniz61 Beyzadozkan minikobabys sayfasına ilk puset örtüsü yaptırdım. Kalitesinden ve işçiliğinden çok memnun kalınca isim tulumu da oraya yaptırdım. Çok güzel geldi ben çok beğendim . Hemde piyasaya göre fiyat olarak daha iyi 😊 kaç tane sayfaya yazdım tulum bere eldivene 750 civarında fiyat verdi. Burada 450 liraya yaptırdım ve çok güzel 😊
Rubbywoo Minilola ben geçen hafta yaptırdım güzel geldi istediğim gibi yapmışlardı ehatsap ğzerinden oluşturdum siparişimi siteden baktım
Evlimutlucocuklu06 Buyukmutluluklarbutigi ne yaptırdım çok da memnun kaldım dedikleri tarihte gönderdiler. Kızlar için daha da harika seçenekleri var
Atlasmom01 Trendyol üzerinden gros shop diye bir satıcı görmüştüm whatsap üzerinden sipariş verdim fiyatı daha uygundu o şekilde
aminehumamoms Beyzadozkan ben gardropsta elmasekerinde yaptırdımçok memnun kaldım ve baya uygundu fiyatı bakmanızı öneririm